Ameco koestert u als klant

Retail

Aan de ene kant de aantallen, aan de andere kant uw specifieke wensen en eisen: Ameco is de partner die u zoekt.

Retail is detail: dat weet u als geen ander. Zo kijkt Ameco ook naar ook naar het vlees dat we als halffabricaat aan supermarktketens en andere winkelbedrijven leveren. Met oog voor detail dus. Grote of kleine aantallen: wij leveren ze graag aan volgens de specificaties die voor u belangrijk zijn. Dat kunnen we, omdat we het hele proces van inkoop en slacht tot verwerking, verpakking en transport beheersen. Op de veiligheid en kwaliteit van ons vlees kunt u altijd rekenen: daar staat onze BRC-A-certificering garant voor. Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Horeca/Foodservice

Vlees met een verhaal: het Hollands Melkrund van Ameco is de beste keuze.

Consumenten willen een goed stuk vlees op hun bord, zeker als ze buiten de deur eten. Het liefst vlees met een verhaal. Aan horeca- en foodservicebedrijven levert Ameco onder meer vlees van het Hollands Melkrund: mals en smaakvol vlees van eigen bodem. Duurzaam bovendien, omdat deze koeien ons zowel melk als vlees geven. Ameco bedient groothandels met de mooiste delen van het Hollands Melkrund. Van ossenhazen tot entrecotes, van ribeyes tot rosbief en van shortribs tot tomahawk steaks. Heeft u bijzondere wensen? We horen ze heel graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Industrie

Voor u als vleesverwerker telt constante kwaliteit en optimale veiligheid. Precies die zekerheid vindt u bij Ameco.

Het vlees dat wij u vers, gevacumeerd of diepgevroren aanleveren, voldoet aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Ameco kan dat garanderen, omdat we binnen onze aaneengesloten keten van inkoop, slacht, verwerking, verpakking, opslag en transport elke stap in eigen hand hebben. Om die reden kunnen we ook slagvaardig omgaan met de wensen en eisen die u stelt aan uw halffabricaat. Onze weekproductie van meer dan 1.500 runderen geeft ruime mogelijkheden om aan uw vraag naar een groot volume te voldoen. Kortom: neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?